Bilder till Kenyabroschyr

Hej på er! Förra måndagen samlade jag ihop dansarna för att fota till vår Kenyabroschyr. Broschyren har vi för att kunna ge folk information om vad vi gör för något. T ex kommer vi ge den till olika företag för att se om de skulle vilja sponsra oss men också till er så ni får veta vad det handlar om. Efter fotosessionen fick broschyren en bild på oss men jag tänkte att jag kunde bjuda på de bilder som inte fick komma med i broschyren. Hoppas att ni gillar det :).

 
 
 
Här har ni resultatet av Kenyabroschyren :).
/ Kram Klara
 
 

KOREOGRAFISKT SKAPANDE

Vi har tänkt att vi ska filma lite av de koreografier vi har och håller på med, som vi sedan klipper ihop till ett enda klipp, så ni kan få ett smakprov av vad det är för föreställning vi kommer att sätta upp. Håll utkik! 
 
Här är en bild från när Alicia skulle lära ut sin egen koreografi, en treo, till Alva och Sara 
 
 

KENYAPROJEKTET 2016

Hej! Det här är en blogg för kenyaprojektet 2016. Vi är 8 danselever och 4 film&fotoelever som kommer att åka till Kenya för att sprida kunskap om mänskliga rättigheter. Via bloggen kommer ni att få följa oss genom vårt arbete och även följa oss under vår resa. 
 
I kenyaprojektet 2016 har vi bestämt oss för att fördjupa oss i kvinnors rättigheter. I nuläget jobbar vi med att samla ihop pengar till vår resa som förhoppnigsvis kommer att ske i Februari 2016. 
 
Kenyaprojektet har pågått sedan 2012. Varje år för man vidare projektet till utgående danselever, alltså till årskurs 3. Projektet är blir då samtidigt ett gymnasiearbete. 
 
Vi samarbetar även med en dansgrupp i Kenya som kommer på besök här hos oss i vår, efter att vi varit hos dom. Här är lite bilder från en föreställning vi hade på våran skolgård, med oss och kenyanerna, från i våras: