Dag 15- Resan tillbaka

Hejsan!
 
Dagen idag har bestått av tolv timmars bussåkande. Vi har tagit oss ifrån Watamu som ligger vid Malindis kust tillbaka till Nairobi och hotellet som vi bodde på de första dagarna. Personligen tyckte jag att det var ganska skönt att bara få sitta stilla en dag. Genom fönstrena på bussen såg vi Kenyas landsbygd swisha förbi, såg arbetande människor och tågrälsbyggen. Vägarna var stundvis väldigt ojämna vilket gjorde det svårt att sova. En gång blev vi även stoppade av polisen som försökte lura oss på pengar vilket gav oss en inblick i hur korruption fungerar och svårigheterna som uppstår när en inte kan lite på polisen. 
 
Nu är det bara en och en halv dag kvar här i Kenya, vilket för min del betyder blandade känslor. Jag kommer sakna detta land och jag kommer verkligen sakna gänget vi har rest med. Det kommer nog kännas jättekonstigt att vara ensam i sitt eget rum igen. 
 
Jag slänger in en bild på hotellet som vi nu har lämnat, Barracuda Inn. Som ni förstår var det lite vemodigt att åka ifrån denna plats. 
 
 
Kram/Alicia