Dansworkshop Råssla

Hej på er! Igår på förmiddagen hade vi en liten annorunda start på fredagen. Vi hade nämligen våran första dansworkshop för Råsslaskolan. De hade kontaktat och frågat om vi hade lust och ha workshop för dem och det hade vi så vi tackade ja.  
Vi hade planerat lte innan att vi skulle köra en uppvärmning, därefter dansa över diagonalen och till sist koreografin och detta skulle ske 9-11.30 så det var bara att köra igång när vi väl var där men först var det en liten föreställning för dem.
 
 
Efter föreställningen var det dags för uppvärmningen och barnen var med för fullt när Emmy och Steffi visade rörelserna.

 
 
 
Pia, Emmy och Steffi finposar :).
 
 
 
 
Här kom det en ny övning som vi inte hade tänkt på och det var spegelövningen där ena personen gör rörelser och den andra följer efter, som en spegelbild.
 
 
 
 
 
Så blev det i slutet dags för koreografin och alla följde med och dansade utan problem. Så duktiga de var!
Det var hur roligt som helst att göra detta med dessa underbara barn och var en helt underbar tjej som kom fram och tyckte vi var så himla duktiga på att dansa. Så jag tackar och bockar Råssla för att vi fick göra detta och önskar dem lycka till på fredag när våra dans åk2:or ska hålla en workshop för dem. 
/ Kram Klara